Kuyucak Çağdaş Yaşam Ferhat Şenatalar İlkokulu
Başyurt Köyü Kuyucak Mezrası

VİZYON

Yaşam boyu öğrenme felsefesini kendine rehber edinmiş eğitim kadrosu ile yenilikçi, eğitimin var olduğu her alanda saygın bir yeri olan, aziz vatanımıza ve şanlı ecdadımıza layık nesiller yetiştiren bir öğretim kurumu olmaktır.

MİSYON

Büyük Türk Milletinin milli, ahlaki insani manevi ve kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren; Ailesinin, Vatanının, Milletinin, Bayrağının ve İstiklal Marşı’nın kutsallığının farkında olan… Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne karşı görevlerini ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş… Beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bütünlüğü bakımından dengeli, gelişmiş bir karaktere sahip, özgür iradeli… Bilimsel analitik, eleştirel düşünebilen, duygudaşlık kurabilen, geniş bir dünya algısına sahip, insanlık adına nitelikli gençler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :Normal Öğretim( Birleştirilmiş Sınıf)

Normal Öğretim( Birleştirilmiş Sınıf)

08.20-14.20

Odun ve kömürlü soba ile ısınmaktadır.

Okulumuzun servisi bulunmamaktadır. Özel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.

Uydu İnternet (VSAT)

İl MERKEZİNE 102 KM,iLÇE MERKEZİNE 35 KM UZAKLIKTADIR.

Mezra girişindedir.